TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Válassza a Csomagkuldo.hu futárszlgálatot, akár már 700 forintos szállítási költséggel!

TQS NS ÁFONYA NIKOTINMENTES, AROMAGOLYÓS (PATTINTÓS) HEVÍTŐRÚD - 1 doboz

TQS Natural Selection Blueberry, dohánymentes, nikotinmentes hevítőrúd áfonya ízű aromagolyóval
TQS NS ÁFONYA NIKOTINMENTES, AROMAGOLYÓS (PATTINTÓS) HEVÍTŐRÚD - 1 doboz

TQS Natural Selection Áfonya, fekete tea alapú dohánymentes,nikotinmentes, hevítőrúd, herbal stick aromagolyóval (pattintós)

 

Ízesítés: Áfonya

Mentol tartalom: nem tartalmaz mentolt

Dohány tartalom: nem tartalmaz dohányt

Aromagolyó: igen

A stickek mérete:
átmérő: 7 mm
hosszúság: 45 mm

 

1 doboz, 1 dobozban 20 szál

Bővebben
Részletek

Mi az a TQS Natural Selection Blueberry hevítőrúd?

Bizonyára te is találkoztál olyan emberrel, aki hagyományos cigaretta helyett egy kis készülékbe helyezett rudacskát szívogatott, és a cigarettafüsthöz hasonló párát, gőzt lélegzett ki. Nos, ez a HNB (heat-not-burn) technológia, a készülék a hevítőkészülék, a kis rudacska pedig a hevítőrúd.

A technológiát a nagy dohánygyártó cégek dolgozták ki (mint például a Philip Morris), és a lényege az, hogy a készülék a belehelyezett hevítőrudat csak közel 300 Celsius fokra hevíti, a is rudacska belsejében nem füst, hanem gőz és pára képződik, azt lélegzi be a használója. A meggyújtott, égő cigarettában rengeteg káros, rákkeltő anyag keletkezik ezzel szemben a HNB hevítőrudakban nem zajlik le égési folyamat, így kevésbé károsak a hagyományos cigarettákhoz képest.

Az cigaretta égése során közel 7000 anyag keletkezik, melyek közül közel 100-ról bebizonyosodott, hogy rákkeltő hatású: kátrány, toluol, formaldehid, hexamin, szénmonoxid, arzén, nitrózamin, benzopirén, radon - csak hogy a legismertebbet említsük. Ilyesztő, ugye?

A legismertebb hevítőkészülék az Iqos, de számos más gyártó is készít már hevítőkészülékeket (IBuddy, Glow, Pluscig, Coolplay, Hitaste, Sixhill, stb). Habár már a 60-as évek óta folytak fejlesztések a "füstmentes" és égésmentes készülékek tökéletesítésére (Eclipse, Revo, Steam Hot One) de a 2010-es évek közepéig nemigen terjedtek el.

A hevítőrudak tévesen HEETS néven terjedtek el, de a HEETS márkanév a Philip Morris védjegy oltalom alatt álló neve. A hevitorudas.hu wbshopban kapható hevítőrudak nem HEETS-ek, és nem is olcsó HEETS alternatívák. A HEETS termékeket kizárólag a Nemzeti Dohányboltokban lehet megvásárolni.

A HNB stick, hevítőrúd, elnevezés ugyanazt jelenti, de jelentős különbség van a dohánygyárak, és a dohányt nem használó gyártók termékei között.

A herbal stickek olyan hevítőrudak, amelyek nem tartalmaznak dohányt, hanem azok helyettesítésére teafüvet, gyógynövényeket és aromakivonatokat tesznek a töltetbe a gyártók.

TQS Natural Selection Blueberry hevítőrúd áfonya ízzel

A TQS Natural Selection sorozat tagjai aromagolyóval ellátott, úgynevezett pattintós hevítőrudak.

Egészségesebb a hevítőrudak használata, mint a hagyományos cigaretta fogyasztása?

Nem, nem egészségesebb. Az égési folyamat hiánya miatt talán a "kevésbé káros" kifejezés a megfelelő, de mivel a HNB technológia annyira új, hogy nincsenek tanulmányok a hevítőrudak használatának az emberi szervezetre gyakorolt hosszú távú hatásairól, hogy nem jelenthető ki, hogy egészséges.

A tüdő szerepe a légköri oxigén szervezetbe juttatása, és a vérből a széndioxid légkörbe juttatása. Minden egyéb, a tüdőbe jutó karcinogén anyag roncsolhatja a tüdő szövetét, és rákos megbetegedéseket indukálhatja.

Miben más a TQS NS hevítőrúd, mint a HEETS?

A dohánygyártók a termékeikbe dohányt tesznek, ezzel jövedéki terméknek minősülnek. A HEETS-es és egyéb dohánytartalmú hevítőrudak ezért kizárólag a Nemzeti Dohányboltokban vásárolhatóak meg. A herbal stick hevítőrudak ezzel szemben nem tartalmaznak dohányt, a fő alapanyaguk általában tea és gyógynövények, illetve egyéb aromakivonatok.

TQS Natural Selection hevítőrúd keresztmetszet

Egyes gyártók nikotinsó formájában tesznek a hevítőrudakba nikotint, de annak mértéke 2 milligramm, vagy annál kevesebb stickenként. A TQS NS széria nem tartalmaz nikotint, sem dohányt. A TQS Natural Selection sorozatában a korábbi TQS termékekkel szemben a stickekbe egy ízesített aromagolyó is applikál. Fogyasztás előtt, vagy közben kell ezt az aromagolyót ujjal szétpattintani, amelyből a stickbe szétáramló aromaanyag fokozza a ízhatást.

Mivel az aromagolyó összetörése közben egy halk, pattanó hang hallható, így Magyarországon az aromagolyóval ellátott hevítőrudak "pattintós" néven terjedtek el. Magyarországon először a Ccobato és Unicco márkák pattintós termékeit ismerhették meg a fogyasztók, de mára már több márka is kínál aromagolyóval ellátott hevítőrudat (Heabal, Lavie, TQS).

Kinek ajánljuk a TQS Natural Selection Blueberry herbal stickeket?

Mindazoknak ajánljuk, akik fel akarnak hagyni a hagyományos dohánytermékek szívásával, de erősen kötődnek a dohányzás szertartásához, szeánszához. Szerencsére egyre több az olyan dohányos, aki le akar szokni a dohányzásról, vagy kevésbé káros módon szeretne hódolni a szenvedélyének. Mivel a TQS NS herbal stickek nem tartalmaznak nikotint, így a fizikai függőség is megszüntethető. Természetesen webáruházunk a teljes leszokást támogatja, és javasolja.

Ha már rendelkezel hevítőkészülékkel, vagy most készülsz vásárolni, akkor a TQS NS termékek kiválóak lehetnek a számodra, mert dönthetsz úgy, hogy a hagyományos módon fogyasztod el a sticket, vagy a fokozott ízélmény eléréséért elpattintod a stickben az aromagolyót. Természetesen a golyó használat közben, vagy akár az utolsó slukkok előtt is elpattintható.

A TQS NS Blueberrym azaz áfonya ízesítésű herbal stickek azoknak tetszhet, akik a szeretik az áfonyás, gyümölcsös ízű dohánytermékeket.

Ahogy minden dohányterméket kizárólag 18. életévüket betöltött személyek használhatnak, úgy a herbal sticket, azaz a dohányt nem tartalmazó hevítőrudat is csak felnőttek vásárolhatnak. Különösen ellenjavallt használatuk várandós, vagy szoptató nőknek, és tüdőbetegségben szenvedő betegeknek!

Nikotintartalmú vagy nikotinmentes terméket válasszak?

Mi a teljes leszokást javasoljuk! TQS, azaz ahogy a termék nevében is benne van: Time to Quit Smoking (Ideje Leszokni a Dohányzásról!)! A leszokás nem könnyű, sokan elbuknak, és nem tudnak a dohányzás csapdájából menekülni. A nikotinmentes változatok segíthetnek a nikotin okozta fizikai függőség legyőzésében, ezáltal egy fontos lépés lehet a végleges leszokáshoz vezető úton. A kezdeti elvonási tünetek egyéb olyan nikotintartalmú termékekkel enyhíthetőek, mint a Nicorette vagy Niquitin tapaszok.

Milyen készülékkel használhatom a TQS NS hevítőrudakat?

A TQS NS stickek átmérője 7 milliméter, hosszuk 45 milliméter, így olyan készülékekkel használhatóak, amelyek ezen méretű stickek használatára alkalmasak. Vásárlás előtt mindenképp ellenőrizd a készüléked paramétereit!

Ha nincs hevítőkészülékem, simán meggyújtva is elszívhatom a hevítőrudakat?

Isten ments! Meg ne próbáld a hagyományos módon, meggyújtva elszívni! A herbal stickek a hevítőkészülékekhez lettek kifejlesztve, égéskor mérgező anyagok szabadulnak fel!

Hogyan kell használni a TQS hevítőrudakat?

Vásárlás előtt feltétlenül olvass utána, hogy milyen méretű sticket lehet a hevítődbe tenni! A rudacskákat óvatosan helyezd a készülékbe, ügyelve, hogy a penge el ne törjön, vagy deformálódjon! Elszívás után a herbal sticket, ne dobd el, azt mindig a kukába, vagy a kijelölt szeméttárolókba helyezd! Gondolj a környezetedre, legyél környezettudatos! A hevítőd élettartamának meghosszabbítása érdekében rendszeresen takarítsd meg, az arra alkalmas eszközökkel!

A videomegosztó oldalakon találsz videókat is a különböző készülékek használatáról:

A TQS NS Blueberry herbal stickek töltetének összetétele

  • teapor: 55%
  • cellulóz: 10%
  • propilén-glikol: 10%
  • glicerin: 15%
  • semen trigonella kivonat: 2%
  • víz 8%

A TQS NS aromagolyós, pattintós hevítőrudak jelenleg az alábbi változatokban elérhetőek:

Figyelmeztetés!

Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.

Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.

Gyermekek elől elzárva tartandó.

Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.

Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499

A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.

NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!

CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Tudjon meg többet a herbal heetsekről blogunkban!

Adatok
Íz
Áfonya
Nikotintartalom
0 mg
Márka
TQS
Pattintós (aroma golyós)
igen
Mentoltartalom
Nem tartalmaz mentolt
Cikkszám
09tqsnsafonya
Vélemények
Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Lajos
2022.01.27
Hát ez eddig a legjobb áfonyás pattintós heets, az fix! nem olcsó, de überfasza!
Kiegészítő termékek