Szűrés

Íz
Pattintós (aroma golyós)
Mentoltartalom
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Válassza a Csomagkuldo.hu futárszlgálatot, akár már 700 forintos szállítási költséggel!

TQS hevítőrudak

Heabal  heetsek, herbal stickek, hevítőrudak, heet not burn stickek. Számos elnevezés, de mind ugyan azt a terméket jelenti.
A TQS hevítőrudak, herbal stickek, HNB stickek  (hívjuk is bárhogyan) segítenek a cigaretta függőség leküzdésében. A termék rövidítése is beszédes: Time to Quit Smoking, azaz itt az idős a leszoásra! Kiváló választás lehet mindazok számára, akik a cigarettafüst okozta rossz lehelet, kellemetlen szagú ruházat és egyéb negatív hatások miatt más alternatívát keresnek a dohányzás élményének megőrzése mellett. A TQS hevítőrudak mindegyike nikotinmentes és dohánymentes, így az élettani hatásuk is kevésbé káros, mint a dohánytermékeké.


A TQS nikotinmentes heítőrudak, herbal stickek, használatához hevítőkészülékre van szükség, melyet a nemzeti dohányboltokban szerezhet be. A Heabal herbal heetsek a legtöbb hevítővel kompatibilisek. Az ismertebb márkák közül használhatóak az  IBuddyIQOSGlo, QOQPloom Tech, Uwoo és Jlv készülékekkel.

A TQS hevítőrudak segítségével lemondhat a nikotinről a dohányzás szertartásának megtartásával. 

Tovább