TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Válassza a Csomagkuldo.hu futárszlgálatot, akár már 700 forintos szállítási költséggel!

Taffix + Medistus Combo csomag

Taffix + Medistus Combo csomag aktív védelmet nyújthat az orrban és a szájban a vírusokkal szemben
Taffix + Medistus Combo csomag

A Taffix + Medistus combo csomag hatékony védelem lehet a légutakon a szervezetbe kerülő vírusok ellen. A Taffix orrspray az orrban, a Medistus Antivírus lágypasztilla a szájban hoz létre aktív védelmet a vírusokkal szemben. A Taffix + Medistus combo kombinált védelmet nyújthat a vírusokkal (akár a Covid-19 koronavírussal) szemben.

 

A Taffix + Medistus Combo csomag tartalma:

1 doboz Taffix antivirális orrspray

1 doboz (10 db) Medistus Antivírus lágypasztilla

Bővebben
Csomag tartalma
7 690 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Mit tartalmaz a Taffix + Medistus Combo csomag?

A Taffix + Medistus Combo csomag tartalmaz 1 doboz Taffix Antivirális orrsprayt, valamint 1 doboz Medistus Antivírus Lágypasztillát. A Taffix orrspray az orrban, míg a Medistus lágypasztilla a szájüregben képes aktív védelmet létrehozni, amely hatékony védelem lehet a légutakon (orrüreg, szájüreg) keresztül a szervezetbe jutó vírusok, így a koronavírusokkal szemben is.

Megvéd-e a Taffix + Medistus Combo a koronavírus fertőzéstől?

Ismert, hogy a koronavírus és mutánsai a levegőben, cseppfertőzéssel és aeroszolos úton is terjednek. Ez azt jelenti, hogy a vírus a levegőben szálló, nagyon apró nyálcseppekben, az orron, a szemen és a szájon keresztül juthat a szervezetbe. A nagyobb méretű nyálcseppek a gravitációnak köszönhetően gyorsan landolnak, de a jelentősen kisebb méretű, a levegőben szinte lebegő aereszol részecskékben a koronavírus órákig élet- és fertőzőképes marad. Habár nem bizonytott, hogy a Covid-19 vírus képes-e a szemen kersztül a szervezetbe jutni, a szem nyálkahártya-burkolata azonban mindenképpen potenciális belépési pontot jelenthet bakteriális vagy vírusos fertőzések tekintetében. 

A Taffix orrspray az orrüregbe kerülő vírusok bejutását képes hatékonyan meggátolni a hipromellóz hatóanyaga révén, míg a Medistus Antivírus lágypasztilla a szájüregbe jutó vírusok bejutását képes hatékonyan gátolni. A két termék együttes használata sem jelent 100%-os védettséget, de elmondható, hogy kombinált antivirális hatásuk jeletősen csökkentheti a fertőzés valószínűségét.

Mit tartalmaz a Taffix orrspray és a Medistus Antivírus lágypasztilla?

A Medistus lágypasztilla fő hatóanyaga a Kistosyn®  200 kivonat. Emellet  az alábbi összetevőket tartalmazza: maltit, szorbit, tisztított víz, aszkorbinsav, citromsav, aroma, növényi olaj, sztevia kivonat, borsmentaolaj.

A készítmény tartósítószert és színezéket nem tartalmaz, emellett cukor-, glutén- és laktózmentes.

A készítmény gyógyszer hatóanyagot nem tartalmaz, így alkalmazása nem jár kellemetlen mellékhatással. A gyógynövényi összetételnek köszönhetően a pasztilla használata biztonságos. 

A Taffix orrspray összetétele:

Hipromellóz(HPMC) 89,9%

Citromsav 6%

Nátrium citrát 4%

Benzalkónium-klorid 0,1%

Mentol <0,1%

Használhatják-e cukorbetegek a Medistus Antivírus lágypasztillát cukorbetegek, ileltve milyen ellenjavallatok vannak?

A készítmény tartósítószert és színezéket nem tartalmaz, emellett cukor-, glutén- és laktózmentes.

A készítmény gyógyszer hatóanyagot nem tartalmaz, így alkalmazása nem jár kellemetlen mellékhatással. A gyógynövényi összetételnek köszönhetően a pasztilla használata biztonságos. 

Bárki használhatja a Taffix orrsprayt?

12 év alatti gyermekek, terhes vagy szoptató nők használat előtt forduljanak kezelő- vagy háziorvosukhoz!  

Ne használja a Taffix  koronavírus elleni orrsprayt, ha érzékeny a cellulózra, a citromsavra vagy a benzalkónium kloridra!

Egy Taffix orrspray palackot csak egy ember használja! A palack megosztásaával fertőzésnek teheti ki magát.

Miért nincs a Taffix + Medistus Combo csomagban antivirális szemcsepp?

Habár valószínűsíthető, hogy a cseppfertőzéssel és aeroszolosan terjedő koronavírus képes a szemen keresztül is fertőzni, a mai napig nem találtunk olyan antivírus szemcseppet, amely meggyőzött volna minket antivirális hatásáról, és amelyet a hatóságok is engedélyeztek volna. A Medistus lágypasztilla és a Taffix orrspray együttes használata jelentősen csökkentheti a megfertőződés esélyét, de amint találunk megfelelő, a lágypasztillához és az orrsprayhez hasonlóan jó minőségű antivirális szemcseppet, úgy a csomagot bővíteni fogjuk.

Hogyan működik a Taffix orrspray?

Ebben az angol nyelvű videóban megtekinthető a TAffix orrspray hatásmechanizmusa:

 

Adatok
Márka
Nasus Pharma
Cikkszám
taffixmedistus
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek