Szűrés

Íz
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Válassza a Csomagkuldo.hu futárszlgálatot, akár már 700 forintos szállítási költséggel!

Sunday hevítőrudak

Sunday nikotinos hevítőrudak, herbal stickek, heet not burn stickek. Számos elnevezés, ellenére mind ugyan azt a terméket jelenti.
A Sunday nikotinos hevítőrudak, herbal stickek, heat not burn stickek vagy (hívjuk is bárhogyan) segíthetnek a cigaretta függőség leküzdésében. Ha eldöntötted, hogy felhagysz a hagyományos dohányzással, és a dohánytartalmú termékek fogyasztsásával, de a leszokás első lépésében nem hagynál fel a nikotinos hevítőrudak használatával, akkor a Sunday nikotinos hevtőrudak kiváló választás lehet. Minden Sunday herbal stick 2mg nikotint tartalmaz nikotinsó formájában. Ezzel csökkentheted a napi bevitt nikotinadagot. A Sunday nikotinos hevítőrudak használatával fokozatosan csökkentheted a nikotinfüggőséget, és könnyebben tudsz a nikotinmentes termékekre áttérni. A Sunday nikotinos hevtőrudakat nem szabad meggyűjtani, és úgy fogyasztani! A hevítőrudak használatához valamilyen hevítőkészülékre van szükség. A Legismertebbek:  IBuddyIQOSGlo, QOQPloom Tech, Uwoo és Jlv. Ezek mindegyikével kompatibilisek a Sunday hevtőrudak. 

Tovább