TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Stylebox for Heets Leather White

Stylebox for Iqos Heets Leather White tok

Stylebox for Heets Leather White

Stylebox for Heets

Stílus: Leather

Szín: White

 • Kiváló kiegészítő a Hettsekez és hevítőrudakhoz
 • Egyszerűen átpakolás nélkül használható
 • Több mint 500 dobozcsere, 10.000 nyitás-zárás
 • Rejtett mágneses záródás
 • Különleges kidolgozás, kézi összeállítás
 • Látványos, elegáns, divatos design

Öltöztesd fel és óvd meg Heets és egyéb hevítőrúd  dobozaidat az összenyomódástól és minden fajta sérüléstől

Bővebben
1 690 Ft
Részletek

Stylebox for Heets

 • Kiváló kiegészítő a Heetsekhez és a legtöbb hevítőrúdhoz
 • Egyszerűen átpakolás nélkül használható
 • Több mint 500 dobozcsere 10.000 nyitás-zárás
 • Rejtett mágneses záródás
 • Különleges kidolgozás, kézi összeállítás
 • Látványos, elegáns, divatos design

 

Öltöztesd fel és óvd meg a Stylebox for Heets divatos kiegészítőivel a Heets  vagy a dohánymentes hevítőrúd dobozaidat az összenyomódástól, szakadástól és bármilyen sérüléstől! Ezzel a divatos tartóval lenyűgözheted a társaságod. Ha magaddal viszed kedvenc Heetsed, hevítőrúdad, herbal sticked, heat not burn hsticked  (vagy akárhogy is nevezed) csak tedd bele a tartóba az egész dobozt, és máris biztonságban tudhatod a hevítőrudaidat! Ugye milyen milyen ciki szakadt, rongyos heets dobozból kínálni a hevítőrudat barátaidnak, ismerőseidnek? 

 

A Stylebox for Heets termékek használata rendkívül egyszerű. Minden egyes Stylebox for Heets doboz box-in-box elven működik, azaz nem szükséged minden heets sticket egyenként átpakolnod! A Stylebox for Heets boxok úgy lettek kialakítva, hogy az egész doboz heetsed egyben beletehesd. Ha elfogyott csak húzd ki az üres dobozt, és tedd bele az új, teli hevítőrúd dobozod.

 

A Stylebox for Heets kiegészítők rejtett mágneszárral vannak ellátva, így nem kell félned, hogy a box kinyílik, és a heetseid kiszóródnak. A dobozok elég masszívak ahhoz, hogy megakadályozzák, hogy a hevítőrúdjaid összenyomódjanak, és tönkremenjenek. Na jó, kalapáccsal azért ne teszteld ezeket a termékeket! Úthengerrel meg pláne! :)

 

Ha egy társaságban megkínálsz valakit a kedvenc heetseddel, csak kapd elő a Stylebox for Heets boxod, és nyűgözd le a barátaidat! Ez az elegáns, fehér bőrmintás tok ámulatba ejti majd a barátaidat!

 

A Sylebox for Heets tokokkal kompatibilisek az alábbi márkák heetsei: Heets, Anita, Ccobatto, Unicco, Healcier, Genmist, Darlings, de valószínűleg más gyártók termékei is passzolnak a tokokba.

 

Stílus: Electric

Szín: Pink

Adatok
Márka
Adami Stefano
Vonalkód
5999562737125
Szín
Fehér
Cikkszám
10iqos10
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!