TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Stylebox for Heets Carbon-X Blue

Carbon-X Blue Stylebox for heets és más hevítőrudakhoz

Stylebox for Heets Carbon-X Blue

Stylebox for Heets

Stílus: Carbon-X

Szín: Kék

 • Kiváló kiegészítő az Iqos és a legtöbb heetshez
 • Egyszerűen átpakolás nélkül használható
 • Több mint 500 dobozcsere, 10.000 nyitás-zárás
 • Rejtett mágneses záródás
 • Különleges kidolgozás, kézi összeállítás
 • Látványos, elegáns, divatos design

Öltöztesd fel elegánsan és óvd meg Heets, vagy egyéb hevítőrúd dobozaidat az összenyomódástól és minden sérüléstől a trendi Heets tokokkal!

Bővebben
1 690 Ft
Részletek

Stylebox for Heets - Carbon-X Blue Heets és hevtőrúd tok

 • Kiváló kiegészítő az Heetshez és a hevtőrudakhoz
 • Egyszerűen átpakolás nélkül használható
 • Több mint 500 dobozcsere 10.000 nyitás-zárás
 • Rejtett mágneses záródás
 • Különleges kidolgozás, kézi összeállítás
 • Látványos, elegáns, divatos design

 

Öltöztesd fel és óvd meg a Stylebox for Heets Carbon-X Blue divatos kiegészítőivel a Heetseidet, hevtőrudjaidat az összenyomódástól, szakadástól és bármilyen sérüléstől! Ezzel a divatos tartóval lenyűgözheted a társaságod. Ha magaddal viszed kedvenc Heetsed, herbal sticked, heat not burn sticked  (vagy akárhogy is nevezed) csak tedd bele a tartóba az egész dobozt, és máris biztonságban tudhatod a a hevtőrúdjaidat. Ugye milyen milyen ciki szakadt, rongyos dobozból dobozból kínálni a hevítőrudat barátaidnak, ismerőseidnek? 

 

A Stylebox for Heets termékek használata rendkívül egyszerű. Minden egyes Stylebox for Heets doboz box-in-box elven működik, azaz nem szükséged minden hevítőrudat, herbal sticket egyenként átpakolnod. A Stylebox for Heets boxok úgy lettek kialakítva, hogy az egész doboz Heetsed. hevtőrudad egyben beletehesd. Ha elfogyott csak húzd ki az üres dobozt, és tedd bele az új, teli Heets, vagy más hevtőrúd dobozod.

 

A Stylebox for Heets kiegészítők rejtett mágneszárral vannak ellátva, így nem kell félned, hogy a box kinyílik, és a heetseid kiszóródnak. A dobozok elég masszívak ahhoz, hogy megakadályozzák, hogy a heetseid összenyomódjanak, és tönkremenjenek. Na jó, kalapáccsal azért ne teszteld ezeket a termékeket! Úthengerrel pláne! :)

 

Ha egy társaságban megkínálsz valakit a kedvenc heetseddel, csak kapd elő a Stylebox for Heets boxod, és nyűgözd le a barátaidat! Ez az elegáns, tengerkék tok ámulatba ejti majd a barátaidat!

 

A Sylebox for Heets tokokkal kompatibilisek az alábbi heets márkák: Heets, Anita, Ccobatto, Unicco, Healcier, Genmist, Darlings, Heabal, TQS, Sunday de valószínűleg más gyártók termékei is passzolnak a tokokba.

 

Stílus: Carbon-X

Szín: Kék

Adatok
Márka
Adami Stefano
Cikkszám
10iqoscarbonxblue
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek