TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Válassza a Csomagkuldo.hu futárszlgálatot, akár már 700 forintos szállítási költséggel!

Hírek, cikkek

Folyamatosan nő a dohánymentes hevítőrudak népszerűsége

herdsman
2022.02.10 08:58
Folyamatosan nő a dohánymentes hevítőrudak népszerűsége

Mára már több mint 10 hevítőrúd márka elérhető, a kipróbálható ízesítések száma pedig 2 tucat fölött van. 

A kereslet növekedése betudható a hevítőkészülékek, különösen az Iqos népszerűségének. Természetesen, az Iqos mellett már több típus is elérhető Magyarországon, de változatlanul ez a legkedveltebb készülék. A Nemzeti Dohányboltokban megvásárolható HEETS-ek mellett egyre többen próbálják ki a dohánymentes és nikotinmentes hevítőrudakat is. Kétségtelen, hogy nem állítható, hogy a dohánymentes hevítőrudak egészségesebbek, de az feltehetőleg elmondható, hogy az égési folyamat hiánya miatt kevésbé károsak, mint a hagyományos dohánytermékek fogyasztása. Erről számol be a bien.hu is a napokban megjelent cikkében.

A sok dohányos áttérése a HNB eszközökre azt jelzi, hogy egyre többen szeretnének egészségesebb életet élni, és kevésbé káros módon hódolni a dohányzás szeánszának. Ugyan a teljes leszokás a legjobb választás, de a dohánymentes, különösen a nikotinmentes változatok fogyasztása fontos lépés lehet a nikotinfüggőségtől való megszabadulásnak.

A Heabal termékek mellett a TQS is előállt aromagolyós változattal, jelenleg 8 féle íz közül választhatnak a hevítőrudak kedvelői.