Szűrés

Íz
Mentoltartalom
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Válassza a Csomagkuldo.hu futárszlgálatot, akár már 700 forintos szállítási költséggel!

Molix hevítőrudak

A hevítőrúd, herbal stick, heet not burn stick, HNB stick: számos elnevezés, de mind ugyan azt a terméket jelenti.

A Molix nikotinmentes hevítőrudak, herbal stickek, heat not burn stickek  (hívjuk is bárhogyan) segítenek a cigaretta függőség leküzdésében. Kiváló választás lehet mindazok számára, akik a cigarettafüst okozta rossz lehelet, kellemetlen szagú ruházat és egyéb negatív hatások miatt más alternatívát keresnek a dohányzás élményének megőrzése mellett. A Molix hevítőrudak heetsek dohánymentesek, kevesebb káros élettani hatással rendelkeznek, mint a dohánytermékek. A Molix herbal stickek hozzáadott nikotinsó formájában tartalamznak nikotint.
A Molix hevítőrudak, herbal stickek használatához hevítőkészülékre van szükség, melyet a nemzeti dohányboltokban szerezhet be. A Molix herbal stickek a legtöbb hevítővel kompatibilisek. Az ismertebb márkák közül használhatóak az  IBuddyIQOSGlo, QOQPloom Tech, Uwoo és Jlv készülékekkel.

Tovább