TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Válassza a Csomagkuldo.hu futárszlgálatot, akár már 700 forintos szállítási költséggel!

Hírek, cikkek

Taffix Orrspray A Covid-19 koronavírus ellen

herdsman
2021.05.04 12:10
Taffix Orrspray A Covid-19 koronavírus ellen

A koronavírus ellen vívott harccal kapcsolatos legújabb kutatási eredmények, valamint a valós életkörülmények között végzett klinikai vizsgálatok alátámasztják, hogy a már Magyarországon is kapható Taffix orrspray hatékony védelmet nyújthat a koronavírus, és az ismert mutációi (brit, dél-afrikai), ahogyan egyéb, felső légúti megbetegedéseket okozó vírusok ellen is.

A TAFFIX ORRSPRAY MEGVÁSÁROLHATÓ WEBÁRUHÁZUNKBAN (KATTINTSON IDE)!

A biofarmakológiai termékeket fejlesztő izraeli Nasus Pharma legutóbb nyilvánosságra hozott kutatási eredményei szerint - melyben olyan egészségügyi szervezetek vettek részt, mint a Központi Virológiai Laboratórium, és az izraeli Egészségügyi Minisztérium - a Taffix orrspray por 100 %-ban képes a két új, erősen fertőzőképes variánsát is (brit és dél-afrikai mutációk) blokkolni.

"Az eredmények egybevágnak a korábbi kutatásokkal, amelyeknél a Taffix nem csak a SARS-CoV-2 vírusok 99,99%-át blokkolta, de más ismert, felső-légúti megbetegedést okozó vírusokat is. Továbbá összhangban vannak olyan, valós életkörülmények között végzett klinikai vizsgálatokkal, amelyekben a Taffix 78%-kal csökkentette a fertőzések számát potenciális gócpontokban."

"Ezek a különböző vírustörzseken végzett vizsgálatokból származó eredmények alátámasztják azt az erőteljes, nem-specifikus aktív hatást, amelyet a Taffix különböző légzőszervi vírusok ellen képes kifejteni." - Nyilatkozta Dr. Dalia Megiddo, a Nasus Pharma ügyvezetője.

Jelenleg a világszerte már 20 országban, mostantól Magyarországon is kapható Taffix orrspray az orrba kerülve hoz létre az orrba került vírusoknak a sejtekbe való behatolását meggátló savas mikrokörnyezetet, megelőzve az emberi sejtek megfertőződését. A Taffix orrspray az orrnyálkahártyán bevonatot képezve 5 órán keresztül biztosít kémiai és mechanikus védelmet a belélegzett vírusokkal szemben.

Mikor érdemes a Taffix orrsprayt használni?

A levegőben terjedő vírusok elleni védelem érdekében a Taffix orrsprayt azelőtt érdemes használni, mielőtt belépne nyilvános helyiségekbe, vagy magas kockázatú környezetbe, olyan helyekre, ahol a vírusok a levegőben szállhatnak (pl: munkahely, éttermek, zárt tömegközlekedési helyek szupermarketek, gyógyszertárak,  stb), vagy olyan személyekkel történő találkozások alkalmával, akik nem önnel egy háztartásban élnek.

Különösen hasznos lehet a Taffix orrspray, akik még nem kapták meg a koronavírus elleni oltásukat, vagy nem alakult ki a szervezetükben a megfelelő immunitás.  Használja családi eseményeken, ahol sokan tartózkodnak egymáshoz közel! Óvja meg barátait, szeretteit, ismerőseit és önmagát!

A TAFFIX ORRSPRAY MEGVÁSÁROLHATÓ WEBÁRUHÁZUNKBAN (KATTINTSON IDE)!

A Taffix orrspray helyes használata:

Forrás: 

ots.mti.hu

nasuspharma.com

napi.hu