TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Válassza a Csomagkuldo.hu futárszlgálatot, akár már 700 forintos szállítási költséggel!

Hírek, cikkek

Ha imádsz füstölni!

Encishop.hu
2021.05.25 17:30
Ha imádsz füstölni!

A legtöbb dohányos életében eljön az a pillanat, gyakran többször is, amikor le szeretné tenni a cigarettát. A cigaretta illatát általában senki nem szereti, még maguk a dohányosok sem, ez az egyik leggyakoribb ok a leszokásra az egészségmegőrzés mellett.

Bosszantó ahogy a dohányfüst szaga átjárja az egész lakást, és nehéz tőle megszabadulni. Ugyanis ez a nem túl kellemes illat beszívódik minden ruhába, bútorba már egy kis idő után is. Viszont a dohányzás szertartásának megőrzése mellett is le lehet szokni a nikotinfüggőségről, ebben segítenek a Herbal Heets termékei, ezt tudjuk. De mi van a füsttel? 

A dohányosok 89%-a szereti a gomolygó füst látványát, ezért nem meglepő, hogy a dohányosok között háromszor népszerűbbek a füstölők.

Egy 2021 év eleji amerikai tanulmány adatai alapján a dohányzás kedvelői a lakás illatosítására és a füst látványának csodálására előszeretettel gyújtanak meg  különféle füstölőket. A tavalyi év végétől már a backflow füstölőtartó termékek vezetik a füstölők között a népszerűségi versenyt, a 2020-as karácsonyi eladási statisztikák szerint. Ezen füstölők füstje érdekes módon nem felfelé, hanem lefelé áramlik. Bizony! Lefelé. A speciális backflow füstölőtartók kialakítása és a hozzájuk tartozó szintén speciális backflow füstölőkúpok együttes hatása eredményezi ezt a jelenséget, ami megnyugtató látványt biztosít, relaxálni vágyóknak tökéletes választás. Ezen füstölőtartók között is találunk több félét, hogy mindenki be tudja illeszteni a nappalijába. A klasszikus fekete kerámia füstölőtartókon túl, már szép színes rézinából készült, különleges, extrémebb, ledes füstölőtartókat is könnyen beszerezhetünk, például az EnciShop webáruházban. A füstölőtartók között több a vízesés hatást hivatott előidézni, valamilyen lépcsőzetes kialakítással, amin egyenletesen folyik le a füst, az alsó részen kialakított mederbe gomolyog, ahol a füst összegyűlik.

Természetesen ezekhez a folyékony füst füstölőtartókhoz számtalan illatban  és színben kaphatunk speciális füstölő kúpokat. A klasszikus levendula, fehér zsálya és szantálfa illat mellett különféle virág és gyümölcs illatokat, meditációt segítő illatokat és igazi különlegességeket is lehet kapni. Ezen kúpok égési ideje átlag olyan 5 és 10 perc között mozog, ez idő alatt látható a folyékony füst áramlása a füstölőtartóban, minél magasabb a tartó, annál látványosabb ez a vízesésszerű gomolygó látvány, mintha köd szállna alá. A füstölőkúp leégése után a füst szépen lassan elillan, de a kellemes jó illat még órákig érezhető a lakásban, sokkal kellemesebb, mint a cigaretta füstje. Egy baráti társaság érkezésekor is érdemes meggyújtani az ilyen füstölőt, sokaknak lesz igazi újdonság a társaságban! Ez garantált. 

Tehát egy kis odafigyeléssel az egészségünket is megőrizhetjük, kedvenc szertartásainknak is hódolhatunk, sőt még a lakásunknak is igen kellemes illata lesz. A barátok meg csak irigykedni fognak az új hangulatos dísztárgyunkra, a különleges backflow füstölőtartónkra.