TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Válassza a Csomagkuldo.hu futárszlgálatot, akár már 700 forintos szállítási költséggel!

Hírek, cikkek

Otthon elvégezhető, fájdalommentes, Covid-19 koronavírus, gyors antitest nyálteszt

herdsman
2021.03.25 19:28
Otthon elvégezhető, fájdalommentes, Covid-19  koronavírus, gyors  antitest nyálteszt

A német Ulti Med vállalat kifejlesztett egy új Covid-19 koronavírus antigén tesztet, mellyel otthon, szakszemélyzet nélkül, a száj nyálkahártyájából vett mintával, úgynevezett "nyálteszt" módszerrel képes kimutatni a koronavírus antitestet a mintában.

Tombol a koronavírus ki tudja már hányadik hulláma. Vannak vírustagadók, vannak akik félnek, és vannak akik közömbösek. Talán nem túlzás 1 évvel a vírus megjelenése után azt állítani, hogy a Covid-19 koronavírus létezik. Többségünk könnyedén átvészeli tünetmentesen, vagy minimális tünetekkel, de sajnos egyre többen vannak azok -a koronavírus mutánsainak köszönhetően -, akiket alaposan megviselnek a vírus tünetei, és sajnos a vírus szövődményeibe belehalók száma is emelkedőben van.

Folyamatosan halljuk, hogy mennyire fontos a tesztelés. Egyetértünk, tesztelni kell. Mára szerencsére több megoldás is létezik. A vérből, felső légúti nyálkahártya mintából végzett teszteket szinte mindenki számára elérhetőek, kérhetőek. Nagy hátrányuk viszont, hogy szinte kivétel nélkül szakképzett ápolói személyzetre van szükség a koronavírus teszt szakszerű elvégzéséhez.

A másik, ami sokakat elrémiszt, hogy a vizsgálatok nem fájdalommentesek. Igen, az orrgaratból történő koronavírus tesztekhez a mintavétel finoman szólva nem kellemes. Egyesek kifejezetten fájdalmasnak érzik. Ráadásul a tesztek eredményére órákat, vagy napokat várni kell.

A német Ulti Med vállalat kifejlesztett egy új Covid-19 koronavírus tesztet, mellyel otthon, szakszemélyzet nélkül, a száj nyálkahártyájából vett mintával, úgynevezett "nyálteszt" módszerrel képes kimutatni a koronavírus antitestet a mintából alig 10 perc alatt.

 

Ezzel az egyszerű, de bizonyítottan hatékony és engedélyezett módszerrel otthon, fájdalommentesen és rendkívül gyorsan elvégezhető a koronavírus antigén teszt.

Az Ulti Med COVID-19 antigén nyálteszt dupla antitest-szendvicset használ az új koronavírus (2019-nCoV) antigénjének nyálmintából történő kimutatásához. Az Ulti Med Covid-19 koronavírus antigén nyálteszt két eszközből áll: egy nyálminta-gyüjtőből és egy tesztkazettából. A nyálmintagyűjtőt 1,5 percig kell a nyelven és szájüregben mozgatni, hogy a nyálgyűjtő szivacsos része a koronavírus antigén kimutatáshoz elegendő mintát szívjon fel. A nyálminta-gyűjtő végén egy indikátor kék színre elszíneződése jelzi, ha a megfelelő mennyiségű minta került a az eszközre. Ezt követően a szettben található kazettára kell helyezni a nyálminta-gyüjtőt. A nyálgyűjtőt a tesztkazettába helyezve, 10 perc elteltével olvashatjuk le teszt eredményét az ellenőrző csíkon: egy csík negatív, két csík pozitív eredményt jelent. Az eredmény PCR teszttel igazolható.

 

A termék megvásárolható: ULTI MED COVID-19 FÁJDALOMMENTES, OTTHONI KORONAVÍRUS ANTIGÉN NYÁLTESZT