TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Válassza a Csomagkuldo.hu futárszlgálatot, akár már 700 forintos szállítási költséggel!

Hírek, cikkek

Folyamatosan nő a dohánymentes hevítőrudak népszerűsége
10
Febr

Mára már több mint 10 hevítőrúd márka elérhető, a kipróbálható ízesítések száma pedig 2 tucat fölött van. 

40 százalékkal nőtt a tüdőrákos nők száma
05
Jún

Romló adatokat közölt a dohányzással és a tüdőrákos megbetegedések számával kapcsolatban a Magyar Tüdőgyógyász Társaság Onkopulmonológiai Szekciója

"Előttem égsz!" - dohányzás ellenes, retro reklám
28
Máj

Ma már mókásnak tűnő reklámokkal kampányolt a dohányzás ellen az MTV a 80-as években. Nézd meg te is, megéri!

Ha imádsz füstölni!
25
Máj

A legtöbb dohányos életében eljön az a pillanat, gyakran többször is, amikor le szeretné tenni a cigarettát. A cigaretta illatát általában senki nem szereti, még maguk a dohányosok sem, ez az egyik leggyakoribb ok a leszokásra az egészségmegőrzés mellett.

10+1 jó indok, hogy miért hagyd abba a dohányzást
21
Máj

Mondunk 10+1 jó indokot, hogy miért szokj le a dohányzásról.

 

Amit a dohányzásról és hatásairól tudni érdemes I. rész
19
Máj

Magyarországon 19 percenként egy, naponta 77, éves szinten pedig 28000 ember halála hozható összefüggésbe a dohányzással.

Taffix Orrspray A Covid-19 koronavírus ellen
04
Máj

A koronavírus ellen vívott harccal kapcsolatos legújabb kutatási eredmények, valamint a valós életkörülmények között végzett klinikai vizsgálatok alátámasztják, hogy a már Magyarországon is kapható Taffix orrspray hatékony védelmet nyújthat a koronavírus, és az ismert mutációi (brit, dél-afrikai), ahogyan egyéb, felső légúti megbetegedéseket okozó vírusok ellen is.

Otthon elvégezhető, fájdalommentes, Covid-19  koronavírus, gyors  antitest nyálteszt
25
Márc

A német Ulti Med vállalat kifejlesztett egy új Covid-19 koronavírus antigén tesztet, mellyel otthon, szakszemélyzet nélkül, a száj nyálkahártyájából vett mintával, úgynevezett "nyálteszt" módszerrel képes kimutatni a koronavírus antitestet a mintában.

Anita herbal heets-ek, hevítőrudak
09
Márc

Az Anita herbal stickek, herbal heetsek, vagy hevítőrudak (hívjuk is bárhogyan)  segítenek a cigaretta függőség leküzdésében. Kiváló választás lehet mindazok számára, akik a cigarettafüst okozta rossz lehelet, kellemetlen szagú ruházat és egyéb negatív hatások miatt más alternatívát keresnek a dohányzás élményének megőrzése mellett. Az Anita herbal heetsek nikotin és dohány mentesek, így az élettani hatásuk is kevésbé káros,  mint a dohánytermékeké.