TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Válassza a Csomagkuldo.hu futárszlgálatot, akár már 700 forintos szállítási költséggel!

Hevítőrudak

Hevítőrúd, herbal stick, heat not burn stick, heetstick
Bármilyen néven is ismerjük, mind ugyanazt a terméket jelentik.
A nikotinmentes hevítőrudak használata alternatívát nyújtanak a dohányzásra. Sőt, mindezt dohány-, és egyes termékeket kivéve nikotinmentes módon.

A nikotinmentes hevítőrudak, herbal stickek használatához hevítő készülékre van szükség. A Hevitorudas.hu webshop termékei az IBuddyIQOSGlo, QOQPloom Tech, Uwoo és Jlv készülékekkel kompatibilisek. Mivel a hevítő készülékek használatával a herbal heetsek, hevítőrudak nem égnek, hanem a készülék a rudacskákat hevíti, így azok a kátrány mentes dohányzás élményét nyújtsák a használónak.A hevítés során a herbal heetsekből gőz és a felhasznált gyógynövényeknek köszönhetően különböző aromák szabadulnak fel, így biztosítják a "füstölgés" élményét a passzív dohányzás kialakulása nélkül.

A nikotinmentes hevítőrudak, herbal stickek jellemzően nem tartalmaznak addiktív, függőséget okozó anyagokat, így kiváló alternatíva lehet a dohányzásról váltani, leszokni vágyók számára, annak megannyi előnyével együtt.

Tekintse meg a hevitorudas.hu webshop kínálatát és válassza ki kedvenc herbal heets márkáját és ízei!

Tovább