TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

HEALCIER MENTOLOS NARANCS ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

Healcier narancsos mentol ízű nikotinmentes heets herbal stick hevítőrúd

HEALCIER MENTOLOS NARANCS ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

ÍZESÍTÉS: Narancs
MENTOL TARTALOM: Tartalmaz mentolt
NIKOTIN TARTALOM: Nem tartalmaz nikotint

IBuddyIQOSGlo, QOQPloom Tech,Uwoo és Jlv  készülékekkel kompatibilis

Bővebben
1 590 Ft
Egységár: 80 Ft/darab
Részletek

HEALCIER NARANCS ÍZŰ NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD  MENTÁVAL- 1 DOBOZ

A Healcier a legújabb generációs dohánymentes termékeket hozza el most Önnek. A Healcier komoly kutatás fejlesztés során jutott el odáig, hogy most már a harmadik generációs termékcsaláddal rukkoljon elő a vásárlói felé.

 

A Healcier Narancs ízű hevítőrúd karakteres narancsoss ízanyaga a hevítés során szabadul fel, és a szívás következtében kerül a szájába, ekkor okozva Önnek a legjobb narancss ízhatást amit valaha hevítőrúd esetében érzett. Nem kell tartania a káros anyagoktól, a kellemetlen szagoktól, mely az általános cigaretta égésének egyik legkellemetlenebb környezetére gyakorolt mellékhatása. Önnek és környezetének sem kell attól tartania, hogy passzív dohányzás érzését szenvedjék meg.

A Healcier narancs hevítőrudak elszívása után a rossz szájszag is csak a múlté már. A dohányfüggőségét ezáltal könnyen lecserélheti amennyiben Ön a Healcier narancs ízesítéssel ellátott használja. Gondoljon még abba is bele, hogy a Healcier termékek elszívása utána a nap végén nem kell arra várnia, hogy a mosógépbe dobja cigarettafüsttől bűzölgő ruhadarabját. Ennek most vége.

A Healcier narancs termékek alkalmazását követően Ön csak a kellemes érzésekre fog emlékezni nap végén is, nem pedig a kellemetlen hatásait szenvedi majd meg. Próbálja tehát ki az új generációs ízesített hevítőrudakat.


A Healcier Orange Menthol a következő összetevőket tartalmazza:

A Healcier s hevítőrúd legfőbb alapanyaga a Lapsang Souchong fekete tea, melynek a jellegzetes füstös aromáját a hagyományos fenyőfa tűzön való füstölésnek köszönhet. Ehhez jön hozzá egy kis narancs aroma, mely igazán különleges ízzel és karakterrel látja el a terméket.

Milyen készülékekkel kompatibilis a Heabal Narancsos Mentol ízű herbal heets hevítőrúd?

A jelenleg Magyarországon forgalomban lévő dohányhevítő készülékek szinte mindegyikével kompatibilis. Tudomásunk szerint Magyarországon az IBuddyIQOSGlo, QOQPloom Tech,Uwoo és Jlv  hevítő készülékek amik megvásárolhatóak és ezek szinte mindegyikével használható a Heabal herbal heets hevítőrúdjai.

Természetesen még számos más készülék is léteznek amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaz senki, így abban az esetten ha a készüléked nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyike, úgy arra kérünk, hogy mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot akár e-mail formájában, akár valamelyik telefonos  lérhetőségünkön, hogy utána tudjunk kérdezni annak, hogy az általad jelenleg használt készülék megfelelő lehet e a Heabal termékhez.

Amennyiben a hevítőkészüléked NEM szerepel a felsoroltak között, akkor a használat esetén előforduló károkkal, problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk egyáltalán felelősséget vállalni.

Hogyan kell a Healcier Narancs Mentol ízű hevítőrudat használni?

Heabal hevítőrúdjait meggyújtani egyáltalán nem kell, sőt egyáltalán nem is szabad! Helyezd a herbal sticket a készülék ismertetőjében leírtak szerint a készülékédbe.

Szívd el a hevítőrudat, és amikor a készüléked jelzi (rezeg, stb), hogy végzett, távolítsd el a készüléked használati útmutatójának megfelelően az elhasznált sticket. A sticket ne dobd el, azt mindig szemetes kosárba, vagy gyűjtőbe helyezd! Gondolj a természetre, óvd a környezeted!

A hevítő készüléket az ismertetőben körülírt módon tiszttítsd meg! Ezzel meghosszabbíthatod a készüléked élettartamát!Kiszerelés: 1 doboz / 20 darab - 1 karton / 10 doboz

A Healcier naransc ízű  hevítőrúd előnyei:


Nem hagyományos cigi
0% nikotint tartalmaz
0% dohányt tartalmaz
Kátrányt egyáltalán nem tartalmaz
Egészségesebb a hagyományos cigarettánál
Amennyiben a leszokás a cél, akkor egy remek alternatíva lehet
Füsttel egyáltalán nem fogja zavarni az Ön körül lévőket.
Nincs többé kellemetlen szagú száj, ruha, bőr

A herbal heetseket, hevítőrudakat nem kell meggyújtaniA herbal heets, hevítőrud nem cigarettaA herbal heets, hevítőrudaknak nincs füstjeA Healcier herbal heets hevítőrúd nem okoz függőségetA Healcier narancs ízű herbal heets hevítőrúd nem tartalmaz dohánytA Healcier narancs ízű herbal heets hevítőrúdnak nincs kellemetlen szaga

ÍZESÍTÉS Narancs mentollal
MENTOL TARTALOM Tartalmaz mentolt
NIKOTIN TARTALOM Nem tartalmaz nikotint


Figyelmeztetés!
Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.

Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.

Gyermekek elől elzárva tartandó.

Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.

Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499

A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.

NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!

CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Adatok
Íz
Narancs
Nikotintartalom
0 mg
Márka
Healcier
Pattintós (aroma golyós)
nem
Cikkszám
09healciernarancsmentol
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek