Szűrés

Íz
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Heabal hevítőrudak

Heabal  nikotinmentes hevítőrúd, herbal stick, heet not burn stickek. Számos elnevezés, de mind ugyan azt a terméket jelenti.
A Heabal nikotinemntes hevítőrudak, herbal stickek,  heat not burn stickek (hívjuk is bárhogyan) segíthetnek a cigaretta függőség leküzdésében. Kiváló választás lehet mindazok számára, akik a cigarettafüst okozta rossz lehelet, kellemetlen szagú ruházat és egyéb negatív hatások miatt más alternatívát keresnek a dohányzás élményének megőrzése mellett. A Heabal hevítőrudak nikotin és dohány mentesek, így az élettani hatásuk is kevésbé káros, mint a dohánytermékeké.
A Heabal hevítőrudak herbal stickek, használatához hevítőkészülékre van szükség, melyet a nemzeti dohányboltokban szerezhet be. A Heabal hevítőrudak a legtöbb hevítővel kompatibilisek. Az ismertebb márkák közül használhatóak az  IBuddyIQOSGlo, QOQPloom Tech, Uwoo és Jlv készülékekkel.

Tovább