TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Válassza a Csomagkuldo.hu futárszlgálatot, akár már 700 forintos szállítási költséggel!

GENMIST CINNAMON FAHÉJ ÍZŰ HEVÍTŐRÚD - 1 doboz

Genmist Cinnamon Fahéj ízű nikotinos, dohánymentes hevítőrúd
GENMIST CINNAMON FAHÉJ ÍZŰ HEVÍTŐRÚD - 1 doboz

ÍZESÍTÉS: FAhéj
MENTOL TARTALOM: Nem tartalmaz mentolt
NIKOTIN TARTALOM: Tartalmaz nikotint
IBuddyIQOSGlo, QOQPloom Tech,Uwoo és Jlv készülékekkel kompatibilis

Bővebben
1 590 Ft
Egységár: 80 Ft/db
Mennyiségi kedvezmény:
1+  doboz
-0 Ft/doboz
1 590 Ft/doboz
20+  doboz
-15 Ft/doboz
1 575 Ft/doboz
Részletek

Mi az a Genmist Cinnamon fahéj hevítőrúd?

A hevítőrúd, herbal stick, heat-not-burn stick elnevezések mind ugyanazt a terméket jelentik: a „heat not burn”, azaz égésmentes technológián alapuló hevítőkészülékekbe (IQos, IBuddy, Glow, stb) helyezhető, miniatűr cigarettához hasonlító rudacskát. A rudacskában a hő hatására keletkező párát szájon át belélegezve, a hagyományos dohányzáshoz hasonló élményben lehet  része a fogyasztónak.

A dohánytermék gyártók által készített hevítőrudak dohányt tartalmaznak, és kizárólag a Nemzeti Dohányboltokban kaphatóak.

A dohánymentes herbal stickek, hevítőrudak nem tartalmaznak dohányt, és így alapból nem tartalmaznak nikotint. Egyes gyártók, (Genmist, Unicco) készítenek olyan dohánymentes hevítőrudakat, melyekbe nikotinsót is tesznek, de azok mennyisége stickenként nem haladja meg a 2 mg-ot.

A köztudatban tévesen elterjedt "heets" kifejezés a kizárólag a Nemzeti Dohányboltokban kapható HEETS márka termékeit jelenti. A webshopunkban nem kaphatóak HEETSEK, így HEETS rendeléssel kapcsolatos kéréseket nem tudunk kiszolgálni. A webshopunkban kapható termékek helyes neve hevítőrúd, vagy herbal stick.

Egész fahéj fahéj őrleményen ízlésesen fotüzva

Kinek ajánljuk a Genmist hevítőrudat?

A Genmist hevítőrúdat mindenkinek ajánljuk, aki elhatározta, hogy le fog szokni a dohányzásról, vagy a dohányzás szertartását egy kevésbé káros módon akarja végezni. A teljes leszokást támogatjuk, ami nem könnyű. Valakinek könnyebben, valaki nehezebben megy. Egyesek egyszerűen leteszik az utolsó szálat, és soha többé nem gyújtanak rá, mások újra és újra elbuknak és folytatják a hagyományos dohányzást, és a nikotin és a dohány rabjai maradnak.

Ha már vásárolt hevítőkészüléket, vagy éppen tervezi, akkor mindenképp próbálja ki a Genmist hevítőrúdját, mely dohányt nem, de minimális nikotint tartalmaz.

A nehezen leszokóknak, folyamatosan elbukóknak a fokozatos leszokást segítheti a Genmist hevítőrudak használata. Habár a teljes leszokást javasoljuk, a dohányzás szeánszát kevésbé káros módon folytatni kívánóknak is javasoljuk a hevítőrudak használatát. 

A Genmist Fahéj hevítőrúd kellemes,  aromáját azoknak ajánljuk, akik szeretik a illatát, zamatát, és kedvelik a fahéjas kávé italokat, fahéjas süteményeket, kekszeket

A Genmist hevítőrudak fogysztását kimondottan nem ajánljuk terhes, vagy szoptatós kismamáknak. Őket kérjük, hogy minden esetben kérjék ki orvosuk véleményét! 18 éven aluliaknak szigorúan tilos a hevítőrudak használata!

Hol tudok a Genmist hevítőrúd használatához hevítőkészüléket vásárolni?

Magyarországon jelenleg kizárólag a Nemzeti Dohányboltokban vásárolhatod meg a hevítő készülékeket. A dohányboltokban dohánytartalmú HEETS termékeket tudsz vásárolni a hevítőkészülékekhez 

Az Genmist hevítőrúdak nem azonosak a HEETS termékekkel. HEETS rendeléssel kapcsolatos kéréseket nem szolgálunk ki. HEETS termékek kizárólag a Nemzeti Dohányboltokban kaphatóak! HEETS termékeket interneten nem lehet rendelni, kizárólag dohányboltokban, személyesen vásárolhatóak 18 éven felülieknek!

Hogyan működik a hevítőrúd és a hevítőkészülék?

A hagyományos cigaretta az égésekor 900 Celsius fok környékére hevül fel, és a lezajlódó kémiai folyamatok eredményeként több mint 7000 vegyi anyag keletkezik, melyek közül 93-ról bizonyított, hogy káros, vagy potenciálisan káros az egészségre. Más források kevesebb káros anyagról beszélnek, de az újabb kutatások már magasabb számokat publikálnak.

Közismertek a dohányzás egészségkárosító hatásai és kiemelt szerepe a rákos megbetegedések – különösen a tüdőrák és a felső légúti rákos megbetegedések – kialakulásában. Azt gondoljuk, hogy ezekkel minden dohányos tisztában van.

Sajnos, sokan tévesen a nikotint okolják mindezért, holott a cigaretta égése során keletkező anyagok között megtaláljuk a szénmonoxidot, a kátrányt, és a formaldehidet, ólmot, hexamint, toluolt és az arzént melyek önmagukban is erősen mérgező hatásúak.

Genmist hevítőrúd keresztmetszete és magyarázat

A hevítőrudat a hevítőkészülékbe helyezve lehet elszívni. A hevítőkészülékben a herbal sticket belsejében található töltetet a készülék csak 300 Celsius fokra hevíti fel, így nincs égési folyamat. A hevítőrúdban a hő hatására gőz és pára képződik, egy kevésbé káros élettani hatásai vannak, mint a hagyományos dohánytermékeknek.

Hosszabb távú vizsgálatok még nem léteznek a hevítőrudak fogyasztásának az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról, de a használatuk során lezajló kémiai folyamatok és a belélegzett közeg összetevőinek ismeretében jelenleg általánosan elfogadott, hogy kevésbé károsak a hagyományos dohánytermékek fogyasztásánál, és segíthetnek a teljes leszokásban.

Milyen készülékekkel kompatibilis a Genmist hevítőrúd, herbal stick?

A jelenleg forgalomban lévő dohányhevítő készülékek szinte mindegyikével kompatibilis. Tudomásunk szerint Magyarországon az IBuddyIQOSGloQOQPloom Tech,Uwoo és Jlv  hevítőkészülékek amelyek megvásárolhatóak és ezek szinte mindegyikével használhatóak a Genmist hevítőrúdjai. Ai Iqos Neo készülékek más kéretű hevtőrudakkal működnek!

Számos más, Magyarországon nem forgalmazott készülék is létezik, így abban az esetben, ha a készüléked nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyike, úgy arra kérünk, hogy mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot akár e-mail formájában, akár valamelyik telefonos elérhetőségünkön, hogy utána tudjunk kérdezni annak, hogy az általad jelenleg használt készülék megfelelő lehet-e a Genmist termékhez.

Amennyiben a hevítőkészüléked nem szerepel a felsoroltak készülékek között, akkor a használat esetén előforduló károkkal, problémákkal kapcsolatban, sajnos nem tudunk egyáltalán felelősséget vállalni.

A Genmist hevítőrudak használata

 A Genmist hevítőrúdjait a fentebb említett hevítőkészülékek segítségével lehet fogyasztani. A herbal stickeket tilos meggyújtani!

Helyezd a herbal sticket a készüléked ismertetőjében leírtak szerint a készülékedbe!

Szívd el a hevítőrudat, és amikor a készüléked jelzi (rezeg, stb), hogy végzett, távolítsd el a készüléked használati útmutatójának megfelelően az elhasznált sticket!  A sticket ne dobd el, azt mindig szemetes kosárba, vagy gyűjtőbe helyezd, mert környezetkárosító hatásúak! Gondolj a természetre, óvd a környezeted!

A hevítő készüléket az ismertetőben körülírt módon tisztítsd meg minden használat után! Ezzel meghosszabbíthatod a készüléked élettartamát!

Ha szorul a stick a hevítődben, nézd meg, hogy nem maradt-e benne a korábban elszívott hevítőrúdból egy darab!

Miért érdemes Genmist hevítőrúdat, herbal sticket használni?

  • nem hagyományos cigaretta
  • dohánymentes
  • nem tartalmaz formaldehidet, kátrányt
  • kevésbé káros, mint a hagyományos cigaretta
  • kevésbé káros alternatíva a dohányzás szeánszára
  • nem zavarod füsttel a környezetében levőket
  • nem szagosítja be a ruhád, hajad, stb
  • segíthet a teljes leszokásban

Ha van olyan hevítőrúd, amely tartalmaz nikotin, akkor miért nem számít jövedéki terméknek?

A nikotint nem tartalmazó és a nikotint stickenként 2 mg-nál nem több nikotinsót tartalmazó hevítőrudak, herbal stickek A NAV állásfoglalása szerint nem számítanak jövedéki terméknek, így azok webshopunkban forgalmazhatóak.

“A termék a rendelkezésre álló dokumentáció és az elvégzett vizsgálatok alapján, a jövedéki adóról szóló 2016. évi LXVIII. törvény 3. § (4) bekezdés rendelkezései alapján nem jövedéki termék.” (forrás: NAV Szakértői Intézet vizsgálati jegyzőkönyve).

Egészséges a Genmist Cinnamon nikotinos hevítőrúd?

A tüdő szerepe a belélegzett légköri oxigén véráramba juttatása és a vérben szállított szén-dioxid légkörbe juttatása a kilégzés által. Nem jelenthetjük ki, hogy a légköri tiszta levegőn kívül bármilyen anyag, füst, gőz, gáz a  tüdőbe jutva egészséges lenne.

Az tény és közismert, hogy a dohányzás, a dohányfüst és a dohányzás során tüdőbe jutó anyagok, különösen a kátrány, a szénmonoxid, toluol, formaldehid, hexamin, ólom, stb. rákkeltő hatásúak, és sok számos megbetegedésért felelősek.

A  hagyományos nikotinmentes és nikotint tartalmazó hevítőrudak használata során sokkal kevesebb káros anyag jut a szervezetbe, de a nikotintartalomnak köszönhetően addiktív hatásúak lehetnek. Talán a megfelelő jelző a "kevésbé káros" lehet, ha a hagyományos dohánytermékekkel hasonlítjuk össze a hevítőrudak használatát

A herbal stickek, azaz az olyan hevítőrudak, amelyek nem tartalmaznak dohányt, csak teafüvet, vagy gyógynövényeket mindenképpen kevésbé károsak. Természetesen a legegészségesebb megoldás a teljes leszokás jelenti, de a herbal stickek, vagy hevítőrudak - különösen a nikotinmentesek - segíthetnek a függőség leküzdésében.

Most akkor nikotinmentes, vagy nikotinos hevítőrudat használjak?

A nikotin nagy mennyiségben mérgező hatású, akár halálos is lehet. Habár a kátrány, a szénmonoxid, a formaldehid mérgezőbb hatású, de a nikotin tehető felelőssé a függőség kialakulásában. Komoly fizikai tünetei vannak a nikotinelvonásnak, ezt minden dohányos megtapasztalhatta. A dohánymentes hevítőrudak, herbal stickek használata segíthet a leszokásban.

Mi van, ha úgy érzem, hogy szükségem van a dohányzásra, de nem akarom tovább mérgezni magam?

A dohányzás lelki függőséget is okozhat. A pszichés függés fontos faktor a leszokás meghiúsulásában. Sokaknak a felvett szokások, a dohányzás szertartása, szeánsza a napi rutin részét képezik, és mélyen beivódtak a mindennapjaikban, nehezen tudnak lemondani róla.

Gondolj csak a reggeli első szálra, a kávé mellé elfogyasztott cigarettákra, a munkahelyi szünetekben a kollégákkal eltöltött cigiszünetekre, vagy az esti sörözések és közös dohányzások szociális élményére! Ez az, amiről sokan nem tudnak lemondani.

Természetesen a teljes leszokás a legjobb megoldás, de a dohányzás szeánszának megtartására van már alternatíva: hevítőrudak, herbal stickek. Ha a nikotinfüggőség megszűnik, könnyebb lehet a lelki függőség leküzdése is. Aki már le tudott mondani a hagyományos dohánytermékek fogyasztásáról, és hevítőrudak használatára váltott, azoknak már csak egy lépés lehet a teljes leszokás. A hevítőkészülékek használatára átállók minden bizonnyal aggódnak a maguk és a környezetükben élők egészségéért, így mi támogatjuk őket a teljes leszokásban. Ehhez a következő lépés legyen a dohánymentes hevítőrudak használata!

Mit tartalmaz a Genmist Cinnamon Fahéj nikotinos hevítőrúd?

Kérdése van? Írjon nekünk!

 

Adatok
Íz
FAhéj
Nikotintartalom
2 mg
Márka
Genmist
Pattintós (aroma golyós)
nem
Cikkszám
09genmistfahej
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek