Szűrés

Ár
1 350 Ft - 7 200 Ft
Íz
Termék státusza

TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Válassza a Csomagkuldo.hu futárszlgálatot, akár már 700 forintos szállítási költséggel!

Anita hevítőrudak

Anita nikotinmentes hevítőrudak, herbal stickek, heet not burn stickek. Számos elnevezés, de mind ugyan azt a terméket jelenti.
Az Anita nikotinmentes hevítőrudak, herbal stickek, heat not burn stickek vagy (hívjuk is bárhogyan) segíthetnek a cigaretta függőség leküzdésében. Kiváló választás lehet mindazok számára, akik a cigarettafüst okozta rossz lehelet, kellemetlen szagú ruházat és egyéb negatív hatások miatt más alternatívát keresnek a dohányzás élményének megőrzése mellett. Az Anita hevítőrudak nikotin és dohány mentesek, így az élettani hatásuk is kevésbé káros, mint a dohánytermékeké.
A nikotinmentes herbal stickek használatához hevítőkészülékre van szükség, melyet a nemzeti dohányboltokban szerezhet be. Az Anita herbal heetsek a legtöbb hevítővel kompatibilisek. Az ismertebb márkák közül használhatóak az  IBuddyIQOSGlo, QOQPloom Tech, Uwoo és Jlv készülékekkel.

Tovább