TOP termékek

Hírek

2021.03.13 9:10

Mától elegáns heets tokok érkeztek többféle színben és stílusban. A legtöbb márkával (Heets, Anita, Healcier, Genmist, stb.) kompatibilisek. Nézd meg és válaszd ki a saját stílusodnak megfelelőt.

HEETS TOKOK

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szeged területén ingyenes kiszállítással

(5000.-Ft feletti vásárlás esetén)

Válassza a Csomagkuldo.hu futárszlgálatot, akár már 700 forintos szállítási költséggel!

HEALCIER REGULAR NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

Healcier normál ízű nikotinmentes heets herbal stick hevítőrúd
HEALCIER REGULAR NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

ÍZESÍTÉS: Classic
MENTOL TARTALOM: Nem tartalmaz mentolt
NIKOTIN TARTALOM: Nem tartalmaz nikotin

IBuddyIQOSGlo, QOQPloom Tech,Uwoo és Jlv  készülékekkel kompatibilis

Bővebben
1 590 Ft
Egységár: 80 Ft/db
Mennyiségi kedvezmény:
1+  doboz
-0 Ft/doboz
1 590 Ft/doboz
6+  doboz
-40 Ft/doboz
1 550 Ft/doboz
11+  doboz
-90 Ft/doboz
1 500 Ft/doboz
Részletek

HEALCIER – REGULAR NORMÁL NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

A Healcier a legújabb generációs termékeket hozza el most Önnek. A Healcier komoly kutatás fejlesztés során jutott el odáig, hogy most már a harmadik generációs termékcsaláddal rukkoljon elő a vásárlói felé.

A Healcier Regular hevítőrúd az egyik legjobb ízhatással elérhető normál ízesítésű hevítőrúd. Amennyiben Ön már jó ideje azon gondolkozik, hogy leváltaná a hagyományos cigarettát valami sokkal egészségesebbre, akkor a Healcier nikotinmentes és dohánymentes terméke kiváló választás lehet.

A Healcier termékei mentesek a kemikáliáktól és a kátránytól is, így lényegesen kevesebb káros anyag kerülhet az Ön szervezetébe, mint a hagyományos égésű dohánytermékek esetében.

A Healcier Regular mentolos utóízzel sem rendelkező hevítőrúd alap ízanyaga a hevítés során szabadul fel, és a szívás következtében kerül a szájába, ekkor okozva Önnek a legjobb "dohány" ízhatást amit valaha hevítőrúd esetében érzett. Nem kell tartania a káros anyagoktól, a kellemetlen szagoktól, mely az általános cigaretta égésének egyik legkellemetlenebb környezetére gyakorolt mellékhatása. Önnek és környezetének sem kell attól tartania, hogy passzív dohányzás érzését szenvedjék meg.

A Healcier hevítőrudak elszívása után a rossz szájszag is csak a múlté már. A dohányfüggőségét ezáltal könnyen lecserélheti amennyiben Ön a Healcier Regular ízesítésektől mentes terméket fogyasztja, Gondoljon még abba is bele, hogy a Healcier termékek elszívása utána a nap végén nem kell arra várnia, hogy a mosógépbe dobja cigarettafüsttől bűzölgő ruhadarabját. Ennek most vége.

A Healcier termékek alkalmazását követően Ön csak a kellemes érzésekre fog emlékezni nap végén is, nem pedig a kellemetlen hatásait szenvedi majd meg. Próbálja tehát ki az új generációs ízesített hevítőrudakat.

A Healcier Regular hevítőrúd a következő összetevőket tartalmazza:

A Healcier Normál ízesítésektől mentes hevítőrúd legfőbb alapanyaga a Lapsang Souchong fekete tea, melynek a jellegzetes füstös aromáját a hagyományos fenyőfa tűzön való füstölésnek köszönhet. Ehhez ebben az esetben semmiféle plusz adalékot, aromát nem tesznek hozzá, így igazán különleges karakterrel látja el a terméket. Attól sem kell tartania, hogy ennek a terméknek lenne bármiféle mentol utóíze, mivel a Healcier Regulár egyáltalán nem tartalmaz mentolos ízanyagot, mentolos aromát.

Healcier Regular mentoltól mentes hevítőrúd használata:

A Healcier Regular – hevítőrúdjait meggyújtani egyáltalán nem kell, sőt egyáltalán nem is szabad! A most magyarországi forgalomban lévő dohányhevítő készülékek szinte mindegyikével kompatibilis. Tudomásunk szerint Magyarországon az IBuddyIQOSGlo, QOQPloom Tech,Uwoo és Jlv hevítő készülékek amik megvásárolhatóak és ezek szinte mindegyikével használható a Healcier új generációs hevítőrúdjai. Természetesen még számos más készülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaz senki, így abban az esetten ha az Ön készüléke nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyike, úgy kérjük Önt arra, hogy mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mail formájában, akár valamelyik telefonos elérhetőségünkön, hogy utána tudjunk kérdezni annak, hogy az Ön által jelenleg használt készülék megfelelő lehet e a Healcier termékhez. Amennyiben az Ön hevítőkészüléke NEM szerepel a felsoroltak között, akkor a használat esetén előforduló károkkal, problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk egyáltalán felelősséget vállalni.

Kiszerelés: 1 doboz / 20 darab - 1 karton / 10 doboz

A Healcier Regular hevítőrúd előnyei:

Nem hagyományos cigi
0% mentolt tartalmaz, ezáltal nincs mentolos utóíz
0% nikotint tartalmaz
0% dohányt tartalmaz
Igazán karakteres fekete tea íz érezhető
Kátrányt egyáltalán nem tartalmaz
Egészségesebb a hagyományos cigarettánál
Amennyiben a leszokás a cél, akkor egy remek alternatíva lehet
Füsttel egyáltalán nem fogja zavarni az Ön körül lévőket.
Nincs többé kellemetlen szagú száj, ruha, bőr

ÍZESÍTÉS Classic
MENTOL TARTALOM Nem tartalmaz mentolt
NIKOTIN TARTALOM Nem tartalmaz nikotint


Figyelmeztetés!


Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Adatok
Íz
Normál
Nikotintartalom
0 mg
Márka
Healcier
Pattintós (aroma golyós)
nem
Cikkszám
09healcierregular
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek